Sinds gisteren gestopt

afbeelding van Jenny52

Geplaatst door Jenny52 op 06/03/2012 - 23:32

Lid sinds 06 mrt 2012

12 jaar 3 weken geleden gestopt

Na 35 jaar gerookt te hebben rookte gemiddeld een pakje per dag, ben ik sinds gisteren gestopt met roken.

Gebruik nicotine pleisters gisteren ging het goed maar vandaag had ik wel last van moeilijke momenten maar we zetten door .

Daarom mij bij deze site aangemeld zodat ik wat steun bij  jullie kan zoeken.

afbeelding van godinhera

Geplaatst door godinhera op 08/03/2012 - 17:32

Lid sinds 05 mrt 2012

11 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hoi Jenny, dan rookten wij even lang :( Ik ben net even iets langer gestopt dan jou maar dan gaan we gelijk op. Hoop dat het je lukt met die pleisters, ik zelf gebruik de kauwgom omdat ik daar zelf in geloof. Ik neem een kauwgom en kauw me tien min me een ongans, dan krijg ik een brok in mijn keel en voel me misselijk en moet niet denken aan een sigaret :) Ik gebruik zo´n drie a vier kauwgompjes per dag en het lukt mij aardig om zo door te gaan. Voor nood heb ik ook nog de inhaler, die werkt ook goed vind ik. Heeeel veel succes!!! We houden contact.

afbeelding van Jenny52

Geplaatst door Jenny52 op 08/03/2012 - 21:03

Lid sinds 06 mrt 2012

12 jaar 3 weken geleden gestopt

Hoi Godinhera,

Bedankt voor je berichtje.

Wat knap van je dat je al bijna 4 weken ben gestopt met roken en dat met hulp van de kauwgom.

Ja ik hoop ook dat het mij lukt met de pleisters heb soms wel erg last van die moeilijke momenten hoor maar ga toch doorzetten.

Wens jou ook heel veel succes !!

We houden contact groetjes Jenny

 

afbeelding van godinhera

Geplaatst door godinhera op 10/03/2012 - 08:29

Lid sinds 05 mrt 2012

11 jaar 4 maanden geleden gestopt

Goedemorgen Jenny, Hoe gaat het met jou vandaag? Wat bij mij helpt is de gedachten dat ik nu goed op weg ben en als ik er nu weer één op zou steken mijn lichaam zo zou laten schrikken en misschien dat ik me ook de dievenmoord zou steken :) Ben ook nog niet die vieze lucht vergeten, en voor al die stress als ik geen sigaret had. Jammer dat ik geen pakjes sigaretten rookte, ik draaide zelf en haalde shag in Belgié. Dat koste me dan minder dan 15 Euro in de week, een pakje kost geloof ik 6 Euro en dat zou nu dan lekker aan tikken :) Voel me best klote dat ik 35 jaar gerookt hebt, waarom ben ik gewoon niet eerder gestopt :( Ik wil het gaan volhouden, ben wel zenuwachtig met de gedachten of ik de fout in zal gaan heb jij dat ook? Succes dit weekend, we gaan er weer voor!!! Groetjes Hera

 

 

 

afbeelding van Jenny52

Geplaatst door Jenny52 op 10/03/2012 - 20:51

Lid sinds 06 mrt 2012

12 jaar 3 weken geleden gestopt

Hoi Hera,

Sorry dat ik nu reageer maar ik zit nu in de nachtdienst en moet dan op de dag slapen ,

Het gaat nog steeds goed ben bijna een week rook vrij en dat vind ik wel knap van mij zelf , ja ik heb dat ook wat jij heb van 35 jaar gerookt te hebben ik denk dan wat heb ik mijn kinderen en anderen aan gedaan met die stink dingen was ik maar eerder gestopt.

Ik vind het nu ook erg stinken vanmorgen kwam ik colega's tegen die roken nou ik wist niet dat als je rookt zo vies kan ruiken dat heb je dan helemaal niet door.

en ik moet zeggen sinds ik niet rook heb ik ook geen last meer van mijn maag geen maagzuur meer heerlijk en ik merk dat ik ook niet meer zo veel hoest en dat piepen is ook weg.

Maar ik heb toch wel van die moelijke momenten van ik zal zo een peuk willen maar ik ga daar maar niet aan toegeven zoek ik maar weer wat afleiding en drink dan een glas water heb nog nooit zoveel water gedronken als nu ik gestopt ben.

Maar we gaan het vol houden en er voor zorgen dat we niet in de fout gaan want we zijn al goed bezig en als je ziet wat we al bespaart hebben is het zonder om er weer aan te beginnen.

Ik wens jou ook heel veel succes en we gaan er weer voor!!!Groetjes Jenny

afbeelding van godinhera

Geplaatst door godinhera op 10/03/2012 - 22:15

Lid sinds 05 mrt 2012

11 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hoi Jenny, Heb ij het niet moeilijk als je moe wordt? Ik merk dat als ik slaap krijg zin in een sigaret krijg, water drink ik helemaal niet alleen veel thee. In de avond drink ik lekker een whisky of een lekker wijntje, moet kunnnen:) Vandaag weer goed door gekomen, en ik was ook op een plek vandaag waar een rook plek buiten was nou, stinken daar!!! Verschrikkelijk, en ook vind ik het geen gezicht meer die mensen buiten met een sigaret in hun mond. Raar hé, dat vond ik vier weken geleden nog heel normaal. Vroeger als ik naar het bos ging met mijn paard rookte ik ook tussendoor met het rijden, nu merk ik op dat ik er niet ééns meer aan denk. Jij zal dat ook nog wel gaan merken, en ja, het wordt steeds makkelijker! Volgende week ga ik de kauwgom met 2mg kopen, dat moet mij nu wel lukken. Ik ga er wel voor zorgen dat ik de komende maanden steeds mijn kauwgom bij mij heb, al moet ik dat een jaar gaan doen:) Jij ook goed vol houden hoor, en als je het moeilijk heb loop dan maar even naar zo´n rook plek dan weet je meteen weer waar om je gestopt bent. Fijn dat je er lichamelijk al beter op bent, helaas merk ik daar weinig van. Nog een fijn weekend, groetjes Hera. SUCCES!!!

Reactie toevoegen