Nicotinepleisters

Met nicotinepleisters (koop nicotinepleisters online) breng je een dosis nicotine in het bloed met behulp van pleisters op je lichaam. Langzaam zal de gebruiker van de pleister afgewend worden van de nicotine. In plaats van de nicotine die je lichaam normaal binnenkrijgt via de sigaret krijg je deze nu binnen via de pleister. Op deze manier zal de behoefte naar een sigaret minder zijn omdat de verslavende stof al aanwezig is in je lichaam via de pleister. Hierdoor zullen de afkickverschijnselen een stuk minder heftig worden dat dat deze zijn bij bijvoorbeeld de "Cold Turkey" methode. Het nicotine gehalte wordt op deze manier niet in 1 keer tot nul omgezet, maar dit gaat met geleidelijke stapjes.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Hoe werken Nicotinepleisters?

De Nicotinepleisters zorgen ervoor dat er ondanks dat je niet meer rookt, er toch een bepaalde hoeveelheid nicotine in je bloed komt. Toch zal de drang naar sigaretten nog steeds aanwezig zijn, vooral omdat de meeste rokers niet alleen nicotine verslaafd zijn maar ook aan psychische en sociale verslaving lijden. Deze verslaving zal men lange tijd moeten onderdrukken, omdat met lange tijd aan de pleisters vastzit. Een goed voorbeeld van de sociale verslaving is bijvoorbeeld dat men op vaste tijden en plekken gewend is een sigaret te roken. bijvoorbeeld na het eten of in de kroeg. Ook dan moet je sterk zijn en niet gelijk naar de sigaret grijpen.

Bij het dragen van pleisters is het meestal zo (Er zijn verschillende fabrikanten) dat men 1 pleister per dag draagt. Dit geeft je lichaam voor die dag net zo veel nicotine dan als je 1 pakje zou leegroken. Jij en je huisarts kunnen samen bepalen welke dosering voor jou het beste is, maar je kan dit natuurlijk ook zelf doen, want deze pleisters zijn zonder recept ook verkrijgbaar. De prijs van een pleister is ongeveer € 2,75 per stuk.

In plaats van via de sigaret krijgt je lichaam nu de benodigde nicotine via de pleister. Deze geeft nicotine af. De hoogste afgifte wordt ongeveer bereikt na 3 uur. Na 6 uur wordt deze afgifte geleidelijk zwakker tot het dieptepunt na 24 uur bereikt is en de pleister moet worden vervangen. Bij het gebruik van pleisters moet men er wel goed rekening mee houden totaal van de sigaretten af te blijven. Bij blijvend gebruik van sigaretten en nicotine pleisters kan men een overdosis nicotine binnenkrijgen wat kan resulteren in verschillende ziekten.

Lees ervaringen van anderen met nicotinepleisters, praat mee in ons subforum over nicotinepleister of bestel nicotinepleisters online. Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Stevy (niet gecontroleerd) op 12/06/2023 - 20:08

Lid sinds

Goedenavond, ik hoop dat er nog iemand mee leest, dit is mijn 8ste dag met de nicotine pleisters ik word er sinds gisteren dood ziek van misselijk duizelig rillerig wie herkent dit ? Eerder deze dagen geen last van gehad ben net over naar stap 2 in de hoop dat ik hier geen last van heb. De misselijkheid is echt de hel, ik vraag mij zelfs af of gewoon stoppen zonder de pleisters niet minder zwaar is. 

 

 

 

Geplaatst door Tanja Bos (niet gecontroleerd) op 16/08/2022 - 08:40

Lid sinds

Hallo

De pleisters zouden goed zijn werk doen als ze blijven zitten, ik heb nu al van alles geprobeert maar ze blijven gewoonweg niet plakken.

Op de arm, links, rechts been links rechts.

Ik meerdere pleisters op een dag gebruik en dat zou niet de bedoeling moeten zijn, ik krijg deze pleisters op recept en kost mij niets.

Het is echt frusterend en je er hopeloos van wordt en ik de neiging om met de pleisters te stoppen en weer te gaan rokken.

Ik ben gelukkig zo sterk en ben niet meer gaan roken maar als je dat niet bent snap ik best dat je weer gaat roken, dit moet toch niet de bedoeling zijn.

Maak de plak strip beter zodat het frustraties voorkomt en de stop poging slaagd.

Tanja Bos

Ik denk zelf dat de plakrand te smal is en het daarom niet goed hecht op de arm.

 

Reactie toevoegen