Nicotinell

Om te stoppen met roken kun je gebruikmaken van vele hulpmiddelen, variërend van een door de huisarts voorgeschreven middel als Champix tot het volgen van een behandeling stoppen onder hypnose. Een ander middel dat prima als hulpmiddel ingezet kan worden om het doel van het stoppen met roken te bereiken is Nicotinell (bestel online). Dit is een product dat in verschillende vormen aangeschaft kan worden met als doel het verlangen naar een sigaret te verminderen.

Nicotinell producten

Nicotinell is een product, dat je in drie varianten kunt kopen. Er zijn bijvoorbeeld pleisters te koop, maar je kunt ook kiezen om het product in de vorm van kauwgum of in de vorm van zuigtabletten te gaan gebruiken. De pleisters van Nicotinell bestrijden de ontwenningsverschijnselen en dienen tegelijkertijd als nicotinevervanger. Het is de bedoeling om de grootte van de pleister langzamerhand te verminderen, zodat je steeds minder nicotine binnenkrijgt en van het roken af kunt komen.

 

De pleisters geven nicotine af aan het bloed, zodat je minder last hebt van ontwenning. Je kunt de pleisters krijgen in verpakkingen van veertien of zeven stuks. De Nicotinell kauwgom biedt de mogelijkheid om in plaats via een sigaret nicotine binnen te krijgen door te kauwen. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zoals fruit en mint. De zuigtabletten van Nicotinell hebben eenzelfde effect als de voornoemde producten. De ontwenningsverschijnselen worden beperkt doordat de zuigtabletten nicotine bevatten.

Nicotinell en stoppen met roken

Of u nu gebruikmaakt van een lasertherapie om te stoppen met roken of liever kiest voor een van de producten van Nicotinell, motivatie blijft altijd de belangrijkste factor. Als je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken, maar angstig opziet tegen de ontwenningsverschijnselen, dan kun je besluiten om Nicotell (online bestellen) te proberen. In deze producten zit de stof nicotine, die ook in tabak en sigaretten voorkomt en de oorzaak is van de rookverslaving. Bij het stoppen met roken krijgt je lichaam normaal gesproken vanaf het eerste moment geen nicotine meer binnen en dat zorgt voor ontwenningsverschijnselen. Je kunt deze verschijnselen beperken door te kiezen voor een vervangend nicotineproduct, zoals Nicotinell. Het gebruik kun je langzaam afbouwen tot het moment dat je zonder nicotine weer gezond door het leven kunt gaan.

Lees wat anderen vonden van het gebruik van Nicotinell of deel je eigen ervaring

Reacties

Geplaatst door anoniem (niet gecontroleerd) op 06/10/2018 - 22:41

Lid sinds

gelukkig ben ik van de sigaretten af. Taal er niet echt naar. 7 maanden clean, Maar ben sindsdien wel verslaafd aan Nicotinell 1 mg. zuigtabletjes. Een stuk of 4 of 5 per dag. Zie het nog niet gebeuren dat ik hier binnen een jaar vanaf ben. Maar ben zo gemotiveerd om ook hiermee te stoppen, al is het dan pas over 6 maanden of zo. Gun mezelf een lange afkick periode middels Nicotinell. Ben goed op weg, al duurt het door deze nieuwe verslaving wel extra lang.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 26/03/2015 - 22:08

Lid sinds

Heb de zuigtabletten eerder gebruikt en beviel prima geen last van ontwenningsverschijnselen gehad dus had er ook n stuk minder problemen mee om de sigaretten te laten liggen. Uiteindelijk vergat ik de zuigtabletten ook en ik was nicotine vrij.

Was twee jaar gestopt met roken en dacht dat ik het wel aankon om af en toe eens een sigaretje op te steken. Gewoon gezellig met een drankje... Niet dus!

Nu inmiddels een jaar verder en baal zo erg van mezelf. Ben sinds gisteren weer gestopt. Werd smiddags al gelijk misselijk. Zuigtabletten weer gehaald, moet zeggen heb nu wel een klein beetje hoofdpijn, maar voor de rest gaat het wel. Ik kan alleen maar hopen dat het me weer net zoals de vorige keer gaat helpen om erdoor heen te komen. De wil is er in ieder geval! 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 26/11/2014 - 09:31

Lid sinds

Heb Nicotinell tien jaar gebruikt nadat ik gestopt was met roken. Het lukte mij niet om mij aan de gebruiksaanwijzing te houden, was er al snel verslaafd aan en ging steeds meer kauwgom gebruiken (2mg). Ik kauwde non-stop kauwgom. Niet omdat ik anders weer zou gaan roken, maar omdat ik verslaafd was aan de Nicotinell. Na meerdere stop pogingen (van de Nicotinell) lukte het uiteindelijk pas na ruim tien jaar om van de kauwgom af te blijven. 

 

Reactie toevoegen