Ervaringen met Tabex

Ben jij gestopt met hulp van Tabex of wil je dit middel gaan gebruiken om te stoppen met roken? Op deze plek proberen we ervaringen te verzamelen van leden die ervaring hebben met het middel Tabex.  Hoe meer er bekend is over het gebruik van Tabex des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. Lees meer over het middel Tabex of praat met anderen in het forum over Tabex.

Online Tabex bestellen

Ben je al overtuigd van dit middel om te stoppen met roken en wil je Tabex graag goedkoop online bestellen? De goedkoopste aanbieder momenteel is momenteel Sopharma, die het product verkoopt via deze link : TabexShop (Engels- en duitstalig). Met de code "nosmoke20"  krijg je 20 % korting en ligt het pakketje binnen een aantal dagen thuis in de brievenbus. 

Reacties

Geplaatst door Carine (niet gecontroleerd) op 05/02/2024 - 20:49

Lid sinds

Hallo, vandaag gestart. Nog maar 3 pilletjes kunnen nemen. Zo misselijk dat ik daar van ben . Gaat dit over?
Gr Carine

Geplaatst door Claud64 op 29/12/2021 - 10:18

Lid sinds 29 dec 2021

Ik hoop dat u het ondertussen wel heeft ontvangen? Ik heb daar nl vandaag besteld.

 

Geplaatst door C te Vaarwerk (niet gecontroleerd) op 28/04/2021 - 07:09

Lid sinds

Heeft u deze bestelling alsnog ontvangen?
Ik heb het namelijk ook hier besteld en vrees dus het ergste.

Geplaatst door Roelie Kraima (niet gecontroleerd) op 06/03/2021 - 10:06

Lid sinds

Let wel op waar je besteld; tabex bestellen.NL levert tot dus ver niet ( meer dan een week geleden besteld/betaald )

Webshop123

 

Geplaatst door ASEB (niet gecontroleerd) op 10/12/2019 - 18:17

Lid sinds

 

Ben gestopt met hulpmiddel Tabex. Ik rookte al 10 jaren, iets van 35 sigaretjes per dag.

Na tweede dag van slikken met tabex werd ik misselijk van sigaretje die ik ging opsteken, bij derde dag ging het in mijn mond beetje branden, bij vierde dag had ik totaal geen behoefte aan de sigaretten maar toch wel genomen, nou nooit meer. Mijn mond brandde echt heel erg. Vond niet fijn.

Nu slik ik nog 2 per dag; rustig afbouwen. Geen afkickverschijnselen gehad van roken, ook niet aangekomen. Superblij mee! 

Geplaatst door angela1978 op 10/10/2019 - 11:05

Lid sinds 13 sep 2018

5 jaar 9 maanden geleden gestopt met Tabex.

 

Hoi ik ben nog steeds gestopt  ik ben ongeveer 6 kilo aangekomen. Dat neem ik voor lief want ik rook nog steeds niet . Ik heb de bijsluiter van deze site aangehouden en mij is het gelukt mijn partner niet. Bij moeilijke momenten pakte ik een tictac ook als dat betekende als ik een biertje of een wijntje aan het drinken was. Bier en wijn smaakte op dat moment niet meer maar had toch weer niet gerookt.  Je kunt ga er voor  ik zou nu niet anders meer willen  

 

 

 

Geplaatst door angela1978 op 10/10/2019 - 11:00

Lid sinds 13 sep 2018

5 jaar 9 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi, ik zou nieuwe pillen kopen  je weet niet echt wat er in zit  

 

 

Geplaatst door Rpp (niet gecontroleerd) op 09/10/2019 - 16:05

Lid sinds

Ik ben vandaag gestart met Tabex. Ik zie alleen overal verschillende schema's. Ik ga nu proberen om op dag 5 te stoppen en dan over te gaan op om de 3 uur een pil. Ik ben heel benieuwd.. tot nu toe heeft NIETS geholpen om van het roken af te komen. Waar ik bang voor ben; hoeveel zal ik gaan aankomen door het stoppen met roken? Je hoort zoveel verschillende verhalen...

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 26/09/2019 - 07:18

Lid sinds 16 mrt 2008

1 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hé easyzi, hoe is het nu? Je kan beter voor nieuwe pillen gaan. Over datum lijkt me niet zo best. In ieder geval veel succes gewenst met stoppen!!

Geplaatst door easyzl op 16/09/2019 - 10:48

Lid sinds 16 sep 2019

Ik ben van plan om te stoppen met roken. Mijn pillen die ik vroeger gekocht had zijn 3 maanden over tijd. Zal dat nog de nodige werking hebben. Ik ging toen stoppen maar daar mijn pa ernstig ziek was, vond ik niet de energie om ermee te beginnen. Nu alles beter gaat wil ik er nu mijn werk van maken.

Kan iemand mij hierop antwoorden aub?

Mvg

Reactie toevoegen