Ervaringen met Nicotinell

Ben jij ook gestopt met roken door Nicotinell te gebruiken? Wij lezen graag je ervaringen hieronder. Help anderen zich beter voor te berieden op het gebruik van Nicotinell om te stoppen met roken.

Reacties

Geplaatst door Wilma Robert (niet gecontroleerd) op 13/02/2018 - 01:13

Lid sinds

Eerste keer 3 mnd pleisters, 2 jaar gestopt, 12 kg aangekomen en weer gaan roken.

Daarna 8 mnd lozenge zuigtablet, maximale dosis, kwam er niet meer vanaf, dus weer gaan roken

Nu weer een poging, 4 mnd lozenge zuigtablet, maximale dosis, maar kreeg heel veel last van draaiduizelingen, nu 14 dgn gestopt, dus nicotine vrij, maar weer dikke 8 kg aangekomen

Wat een vieze gore verslaving, sluipmoordenaar. Hoop dat ze die processen winnen tegen de tabaks industrie

Succes iedereen hier

Geplaatst door pietjepuk (niet gecontroleerd) op 07/12/2017 - 19:15

Lid sinds

Waardeloos product

afbeelding van Jette

Geplaatst door Jette op 05/01/2016 - 16:18

Lid sinds 05 jan 2016

8 jaar 5 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

Veel nicotell gebruikers zijn er niet, zie ik. Ik heb kauwtabletten gekocht (1 mg) en samen met zo nu en dan een paar trekjes van mijn e-sigaret (zonder nicotine) voel ik me prima. Ben 1 januari  begonnen (mijn laatste pakje was 's middags leeg) en ondertussen neem ik nog maar 2 kauwtabletten per dag (ipv 5-6 op 2 januari).

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 13/04/2015 - 19:53

Lid sinds

mag je met nicotine pleisters zwemmen

we gaan namelijk volgende week op vakantie

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 21/09/2014 - 22:15

Lid sinds

Ik eet al een jaar nicotineel kauwgum dus ben van de sigaret verslaving naar de nicotineel kauwgum gegaan, en dus behalve dat er gene teer in kauwgum zit, ben ik nog even verslaafd, dat schiet dus niet op. Op 1 oktober wederom proberen van de kauwgum en de nicotine af te komen en nu maar cold turkey

 

Geplaatst door Remini69 op 30/08/2013 - 22:41

Lid sinds 30 aug 2013

10 jaar 9 maanden geleden gestopt

Wat Janoshh zegt, kan ik alleenmaar bevestigen. Deze methode bevalt mij prima.

afbeelding van naromi

Geplaatst door naromi op 19/04/2013 - 20:07

Lid sinds 19 apr 2013

Ik gebruik ook de tabletjes maar o o o wat vind ik ze vies, vooral als ik ze al een tijd in mijn mond heb, maaaar ik pak ze nu alleen als ik het echt niet meer vol houd, neem er ongeveer 3 op een dag. Mijn man vind de tabletten super werken en is er erg tevreden over.

Geplaatst door janoshh op 25/08/2012 - 14:56

Lid sinds 25 aug 2012

Ik ben gestopt met behulp van nicotinell. Heb het ongeveer vier maanden lang gebruikt,  heb tussendoor nog wel een paar keer weer gerookt maar vond daar eigenlijk niks aan. Ik vond het wel erg duur, vooral omdat ik nogal veel pilletjes gebruikte. 

Sinds 29 maart heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Tot ongeveer 10 mei heb ik nog de nicotinetabletjes gebruikt. Toen ben ik een week op vakantie geweest, en heb daar helemaal niks gebruikt: geen nicotine, en geen sigaretten. Vanaf 10 mei ben ik dus helemaal rookvrij. Ik moet zeggen dat het mij goed bevallen is. Ik heb wel honderd stoppogingen gedaan, jaren lang. Tweemaal Alan Carr, maar toch elke keer weer begonnen met roken. Een aantal keren Cold turkey, ging soms ook een tijdje goed, dan toch weer mis. Het voordeel van de nicotinepilletjes is dat je ze naar behoefte kunt gebruiken, en dat je het hele idee dat je sigaretten zelf nodig hebt langzaam kwijt raakt. Ik vond het lichamelijk afkicken uiteindelijk niet zo zwaar, toen ik de geestelijke verslaving achter me had gelaten. Wat ik ook belangrijk vind is dat je lichamelijk opknapt omdat je je longen niet meer aantast als je nicotinepilletjes gebruikt, zodat je al wel kunt gaan sporten terwijl je nog aan het stoppen met roken bent. Dat geeft een geweldige kick want je uithodingsvermogen gaat er geweldig op vooruit, en al heel snel. 

Reactie toevoegen