Nicorette mondspray

Nicorette Mondspray is een geneesmiddel dat kan helpen om te stoppen met roken. Het werkt als een nicotinevervanger, waarbij de nicotine wordt toegediend via de mond in een sprayvorm. De spray is bedacht om acute hulp te geven wanneer je acute hunkering hebt naar een sigaret. Je geeft jezelf eigenlijk een klein shotje nicotine om het gevoel van het "trek hebben in een sigaret" weg te nemen.

Goedkoop online Nicorette Mondspray kopen

Nicorette Spray is gewoon online te koop en daarvoor is geen doktersrecept nodig. De goedkoopste online aanbieder is volgens ons klein onderzoekje De Online Drogist. Bekijk het assortiment of lees meer informatie over de Nicorette Mondspray

Heb jij ervaring met het gebruik van Nicorette Spray, laat het dan weten in een reactie hieronder

Reacties

Geplaatst door Rob1977 (niet gecontroleerd) op 16/06/2020 - 15:03

Lid sinds

Pas echt op met de spray! 
Positief: ik heb geen sigaret meer aangraakt sinds 1 maart 2020, dus het werkt zeker om al die andere troep niet binnen te krijgen.

Negatief: ik betaal me een ongeluk aan de sprays. Op dit moment ben ik meer kwijt dan toen ik nog rookte. En ik ben nog meer verslaafd aan nicotine dan ervoor.

Het feit dat je altijd en overal toegang hebt tot nicotine is de valstrik voor mij. Waar ik normaal niet rookte (achter mijn bureau, in de auto,...) kan je nu even snel sprayen. 
zelf discipline is echt een must!! Mijn nieuwe uitdaging is afkomen van de spray... 

 

 

 

Geplaatst door Karel Heldens (niet gecontroleerd) op 12/10/2019 - 10:48

Lid sinds

NIET AAN BEGINNEN tenzij je de discipline kunt opbrengen je exact te houden aan het gebruiksvoorschrift. De spray werkt nml zeer verslavend!!! Ik ben 3 jaar geleden gestopt met roken en heb in de 1e anderhalf jaar een kapitaal uitgegeven aan deze spray. Met de grootste moeite heb ik de spray af kunnen bouwen door gebruik van nicotinekauwgum. Deze gebruik ik nog steeds.

Geplaatst door Sandra K (niet gecontroleerd) op 31/07/2019 - 12:33

Lid sinds

Als ik kan stoppen kan iedereen het!

Het is mijn zwakte. Ik rook 40 jaar minus 27 uur en 15 minuten, dagelijks rookte ik tussen de 20 en 30 sigaretten. Op mijn 12e rookte ik thuis en daarvoor deed ik het al stiekem.

Ik ben in mijn hoofd al jaren bezig met stoppen maar diep in mijn hart rook ik liever door, ik wordt al onrustig van de gedachte aan stoppen. Telkens gaat die sigaret erin, rust! Beloning. Pavlov. Ik zeg dan tegen mezelf "liever roken dan dik en depressief"

Nu is het dan eindelijk zo ver. Vorig jaar kreeg ik het stempel COPD, Astma. Ik ontkende het en zei de dokter dat ik er niet echt last van heb. Verkoudheid lost wel heel moeizaam op maar ik kan het nu niet langer ontkennen en ik hik al weken tegen het stopmoment aan maar 200 euro in de maand is ook wel een dingetje en zou straks een fijne beloning moeten zijn los van de fysieke en geestelijke bevrijding.

Het is dus zover! Ik heb een pleister op mijn bil en de Nicorette mondspray gekocht. Dat is zo supergoor dat het hiervoor beschreven asbak likken het dichtst bij komt. 

Geen enkele voldoening na een spray behalve een kwijlende prikkende mond en een nicotine fix met asbak smaak. Ik stel het zo lang mogelijk uit maar spray als ik bijna op het punt sta om het op te geven. Dát zal me leren!

Ik probeer het Pavlov beloningsysteem nu om te draaien met deze spray en een ding is zeker, na een spray laat je het echt uit je hoofd om een sigaret te nemen.

Ik hoop dat het hiermee echt gaat lukken! De spray is zo heftig dat je erna beslist geen sigaret wil. Nu volhouden om mezelf ermee te straffen als de trek bijna te groot wordt.

Succes stoppers!

Geplaatst door Edwin8642 (niet gecontroleerd) op 16/06/2019 - 16:05

Lid sinds

Helemaal eens met Cattie. Zeer verslavend... op een gegeven moment gebruik je 3 a 4 van deze sprays per week, omdat 1 pufje 2 of wel 3 pufjes wordt (à 29 euro/st). Begin er niet aan, dit is slechts een  ordinair verdienmodel onder het mom van “geneesmiddel”. 

Geplaatst door Ottema1987 (niet gecontroleerd) op 08/11/2018 - 21:43

Lid sinds

Vandaag ermee begonnen, ik kreeg pijn in mijn mond toen ik sprayde..ook had ik lang het gevoel een flinke brok in mijn keel te hebben...het neemt de trek in een sigaret zeker  weg! Vandaag 3x de spray gebruikt, probeer het zo weinig mogelijk te doen...blehhhh zo vies 

 

 

Geplaatst door Kevin (niet gecontroleerd) op 03/10/2018 - 15:10

Lid sinds

Ik heb de nicorette spray nu 3 dagen in gebruik.. de menthol versie. Man man man tis niet mn ding maar ik ga er wel mee door om mijn stoppoging tot een succes te laten worden.
Zodra ik de spray gebruik (en ik volgens de bijsluiter een aantal seconden niet slik) krijg ik direct pijn in mijn keel wanneer ik het aangemaakte speeksel doorslik. Ook heb ik last van hikken en overmatige gasvorming (boeren en scheten)
Voordeel is dat ik hierdoor de spray zo min mogelijk gebruik.

Geplaatst door Sophie60 op 05/01/2018 - 19:38

Lid sinds 02 jan 2018

6 dagen gestopt nu. Ik vind het een super middel. Vandaag nog maar 1 keer gebruikt. Ik ga er alleen van hoesten.

Geplaatst door Cattie (niet gecontroleerd) op 16/06/2017 - 20:26

Lid sinds

Mijn advies: NIET AAN BEGINNEN! Zeer verslavend, je gaat van weinig naar meer en meer. Perfect vervanging van een sigaret als je WEL verslaafd wil blijven en afhankelijk en minder energie wil hebben. 

Ik was al verslaafd aan de pilletjes en de kauwgom, maar de spray is zeker tien keer zo verslavend en je wil er eigenlijk steeds meer van hebben. 

Niet doen!

 

 

afbeelding van Ing76

Geplaatst door Ing op 29/02/2016 - 11:49

Lid sinds 29 feb 2016

8 jaar 3 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

oh ik vind het zó vies! maar het helpt wel de ergste trek even weg te nemen.... 

Reactie toevoegen