September sToppers 2011 - Deel 6

afbeelding van vlienb

Geplaatst door vlienb op 22/09/2011 - 22:23

Lid sinds 30 jul 2011

13 jaar 4 maanden geleden gestopt met Champix.

Deel 5 is ook al weer vol, we gaan hier verder: dd12 dd12 dd12

Aanrader om te lezen als je even aan jezelf twijfelt: Vertalingen WhyQuit.com

Onze Kanjerlijst:

31 aug. bartvanessen - acupunctuur
1 sept. sybrand - pleisters + coaching
1 sept. jolan1965 - champix + coaching
1 sept. Saskia2011 - champix
1 sept. kimmie - pleisters + coaching
1 sept. Rambo - pleisters
1 sept. vlienb - champix + coaching
2 sept. nisan - pleisters + coaching
4 sept. miriam - cold turkey
4 sept. hjf - cold turkey
5 sept. Monique66 - cold turkey
5 sept. hesterlief - cold turkey
5 sept. jenny51 - cold turkey
5 sept. Dreonline - cold turkey
5 sept. marlies13 - cold turkey
5 sept. Xena princess - pleisters
7 sept. Frederique - cold turkey
8 sept. pip - cold turkey
8 sept. cindycindy21 - cold turkey
10 sept. Jorinde - laser
10 sept. grun - cold turkey
10 sept. Elize - cold turkey
10 sept. Megan - champix
11 sept. tamarastoptermee - pleisters
11 sept. con1 - zuigtabletten
11 sept. Jan1250 - zyban
12 sept. mam5 - champix
12 sept. Lisette220 - cold turkey
12 sept. Joey - cold turkey
12 sept. Pieter89 - cold turkey
14 sept. christel - cold turkey
15 sept. Ana - cold turkey
15 sept. palanthe - champix + coaching
15 sept. evelienonline - cold turkey
16 sept. bianca1983 - cold turkey
16 sept. Rik82 - cold turkey
16 sept. Loretta - cold turkey
17 sept. Fleurt - champix
18 sept. Willy68 - champix
19 sept. mabrasti - cold turkey
19 sept. maaikeymike - cold turkey
19 sept. Jeroenuit71 - pleisters
21 sept. Kitty - champix
24 sept. krasser - cold turkey
27 sept. Wil - cold turkey
28 sept. Klavertje - pleisters

dd5 Kloppen je gegevens niet (meer), geef dan even een gil svp.
We gaan er voor dat 100% van onze sToppers rookvrij zijn en blijven; namen in oranje zijn mensen die zich al een dag of 10 niet meer op de site hebben vertoond: laat alsjeblieft iets van je horen? Goed of slecht nieuws, maakt niet uit.

Even voor de duidelijkheid; dit is een maandlijstje, hiermee komen jullie niet automatisch op de hieplijst!

Als je op de hieplijst wilt en met je mijlpalen gefeliciteerd wilt worden, stuur dan een mailtje naar hieplijst@ikstop.nl

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 22:33

Lid sinds 03 sep 2011

Even een bloemetje d1 en een :love onder de riem voor alle toppers hier!!!!!!!

Slaap lekker alvast allemaal

Met mij gaat het aardig, niet een top dag, ga zo lekker slapen. Tot morgen!!!

Marianne

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 22:38

Lid sinds 04 sep 2011

5 jaar 8 maanden geleden gestopt

Beste BusPassgiers, hierbij toch een journaal van vandaag: donderdag 22 septbember 2011

De zware dag van gisteren heeft, volgens de Telegraaf, een nieuw slachtoffer geëist in de SeptembersToppersBus. Dit keer betreft het niet een Passagier van de bus maar het betreft de Chauffeur. Het gebeurde allemaal gisterenavond voor 24:00, na het geweldige optreden van Nisan en Mabrasti (Zoals bekendt is haar echte naam: Marianne Weber, jullie weten wel die met die ongeboren vrucht in haar buik en niet wetende wie de biologische vader is), Enige minuten nadat zij hun laatste nummer “Ik kan vandaag de hele wereld aan” ten gehore hadden gebracht was het de chauffeur van de bus die helemaal los ging: Totaal overspannen riep hij: “IK KAN ER NIET MEER TEGEN, DIE GEFLIPTE SEPTEMBERSTOPPERS PASSAGIERS DIE ZITTEN ME ALLEMAAL TOT HIER, WAT EEN HYSTERIE OVER DAT STOPEN MET ROKEN!!”. Hij sloeg helemaal door. Deskundigen hebben bevestigd dat dit vaker voorkomt wanneer frustraties te lang worden opgekropt, bij de desbetreffende chauffeur was dit na alle waarschijnlijkheid ook al vanaf het vertrek van de bus op 1 september aan de gang!
Vlienb, de Busleidster, heeft hem dezelfde avond, op advies van een aantal specialisten laten opnemen in een gesloten psychiatrische inrichting te Wolfheze (Gelderland).

De passagiers, zich uiteraard van geen kwaad bewust, waren enorm in shock na dit gebeuren. Op het moment dat de Chauffeur door de GG&GD werd afgevoerd werd er stilletjes door een aantal passagiers gefluisterd: “Hoe moeten we nu verder zonder chauffeur”? Het antwoord liet niet al te lang op zich wachten: Eén van de passagiers, genaamd Sybrand, stond op en sprak tot ieders verwondering de volgende legendarische woorden: IK, SYBRAND, neem het stuur wel over, mijn werk is n.l. buschauffeur!!! Echt waar (zie chat van vandaag). Hij vervolgde zijn tekst met: “Ben vandaag 3 weken gestopt en ik voel met goed, maar ik heb alleen nog veel last van een raar gevoel in de maag”. Nou dit hoefde hij maar 1 keer te zeggen of Monique66 kwam al weer aangerend met haar welbekende maagtabletten. Dé maagtabletten die, zoals u allen weet, bedoelt waren voor haar ‘TRAMPOLINE’ hondje genaamd KILLER.
Vlienb, de Busleidster, heeft Sybrand dezelfde avond nog, na een check van zijn GROOT RIJBEWIJS akkoord geven voor het starten van de bus. Sybrand was erg verheugd met zijn nieuwe job!

Door de verschuiving van Sybrand kwam er opnieuw een plekje vrij in de bus. Deze plek werd al snel ingenomen door MARLIES13. Mocht u al jaren op ikstop.nl ronddwalen dan kent u Marlies13 zeker. Eerst was ze namelijk Marlies1, daarna 2 etc. , nu dus Marlies13. De vraag is natuurlijk: wat zegt dat nou eigenlijk over MARLIES, nou het zegt dat zij al plaats heeft in een groot aantal sTOPbussen (chat van haar van 14:11): ”Ik ben begonnen met de Maartse Bende in 2009, daarna de Meitrappers, de Jammies, de Pax Augusta, de Okkies. etc. etc. “Blijkbaar is ze net zo verslaafd aan bussen als aan roken!”, sprak één van de passagiers van de SeptembersToppersBus al proestend uit. MARLIES13 is nogal een vrije tante, ze heeft zelfs al op haar in eerste dag in de bus, de passagiers van de SeptemberBus SEPPIES genoemd. Een aantal passagiers, waaronder Jolan en Hesterlief, hebben om nog onbekende reden aangegeven “never ever” als SEPPIE te willen worden aangesproken..
Vlienb, de Busleidster, heeft nog dezelfde avond Marlies13 van harte welkom geheten in de bus, zij sprak de volgende mooie woorden: “Lieve Marlies13 wij hopen niet dat je getal achter je naam iets zegt over je hernieuwde stoppoging, maar goed voor hoe lang het dan ook duurt: Welkom in je zoveelste bus lieve nieuwe SEPPIE”.

Vlienb had het de afgelopen 24 uur zo wie zo erg zwaar, eerst de problematiek met de chauffeur daarnaast liep ook nog steeds het onopgeloste issue van het ROZE TASJE!!. Zij was nog steeds op zoek naar de eigenaar van een ROZE TASJE. Zoals bekend waren de sigaretten waarmee gisteren de wratten van Pieter89 op effectieve wijze zijn verwijderd afkomstig uit dit ROZE TASJE. Uiteraard zijn sigaretten ten zeerste verboden in de Bus en Vlienb wilde weten wie toch sigaretten naar binnen had gesmokkeld!! Vlienb had dus eest 3 passagiers als mogelijke eigenaar van het ROZE TASJE op het oog, namelijk: KITTY, JAN1250 en SASKIA2011. In eerste instantie dacht ze aan JAN1250 maar bij nader observaties kon zij toch weinig Nichterigs aan hem ontdekken, dus dat roze tasje kon toch echt niet van hem zijn! Nadat Jan1250 maar ook KITTY EN SASKIA2011 voor haar waren afgevallen als eigenaar van het ROZE TASJE is zij het tasje eens grondig gaan onderzoeken. Tot haar grote verbazing vond zij alleen een aansteker, een tampon, een paar nicotinepleisters en een HERHALINGSRECEPT in het ROZE TASJE. Ondanks dat ze geen naam op het recept kon ontdekken viel het kwartje toch direct, zij herinnerde zich ineens dat één van de passagiers onlangs het volgende op het forum had geschreven: “Ik heb hier nog herhaalrecepten liggen voor pleisters en ben aan’t dubben of ik ze toch ga halen…………………………………....”
Vlienb, de Busleidster, was in shock. Het kon toch niet waar zijn, deze tekst was afkomstig van PIP (22 sept 10:46). Na wat wij hebben vernomen is Vlienb direct na haar ontdekking aangifte gaan doen bij de politie. Echter uit verdere correspondentie tussen beide dames moeten we concluderen dat PIP in staat is gebleken Vlienb zover te krijgen aanpassingen te doen in de aangifte. Zij schrijft namelijk (op sept 13:30). “Vlien; Bedankt voor je snelle aanpassing”. De vragen die gezien deze ontwikkelingen natuurlijk op onze lippen branden zijn: Wat was de tegenprestatie van PIP in deze???? Is er sprake geweest van omkoping??? Is Vlienb onder druk gezet, omdat PIP iets van Vlienb weet wat niet bekend mag worden??? Mocht u meer informatie hebben laat het de redactie weten!

De Politie heeft hedenochtend het Opsporingsbericht inzake Bianca, tot nadere order, ingetrokken. Zoals de politie vermoed is Bianca gisteren samen met een mannelijk persoon (naar alle waarschijnlijkheid de tevens vermiste Rik82) opgepakt in een café in een pittoresk dorpje in het oosten van het land. De kroegbaas had namelijk de politie ingeschakeld omdat 2 personen zich nogal vreemd gedroegen en zich NIET hielden aan het ROOKVERBOD in het café. Ze pafte de één na de andere sigaret en bliezen de rook continue rechtstreeks uit in de gezichten van de niet rokende lokale bevolking, waarna een klein opstootje ontstond. De politie was exact op tijd aanwezig waarmee werd voorkomen dat de volle asbak door het café werd geslingerd. Aan Vlienb is gevraagd of zij zich zo snel als mogelijk wil melden op het politiebureau, zodat zij kan bevestigen dat de dame in kwestie de gezochte Bianca is.
Vlienb, de Busleidster, heeft laten weten dat zij erg op ziet tegen de confrontatie met Bianca. Zij meldt het volgende: “Bianca heeft mij en de andere SeptembersToppersBus zo enorm gekwetst de afgelopen periode dat ik het heel lastig vind om haar onder ogen te komen, ik sta ook niet voor mezelf in. Daarnaast heb ik haar nog zeker niet vergeven wat zij Lissette220 heeft geflikt met alle gevolgen van dien”. Waar Vlienb op doelt is het gerucht dat de relatie van Lisette220 en Positieve Arjan door dit hele gebeuren op losse schroeven is komen te staan. Er heerst namelijk een intens NEGATIEVE en daarmee gespannen sfeer in hun relatie op dit moment!! Vlienb heeft Lisette220 en Positieve Arjan het advies gegeven om samen in Relatietherapie te gaan. “Helemaal eens” gaf Arjan snikkend toe, ik ga er lekker Positief in!

Het weer: de Hoge Druk van gisteren is langzaam verdwenen. Langzamerhand ontstaat er een meer Lagere Druk!

afbeelding van patricia1974

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 22:42

Lid sinds 29 aug 2011

z145 z145 z145 z145 keep up the good work! z145 z145 z145 z145
Jullie bus zit op dit moment voller dan onze augustusbus!
Houden zo! Jullie zijn met zijn allen op de goede weg!

@Bart ik geniet van je journaal! Man wat kan jij schrijven zeg!

Zet hem op Toppertjes :duim

Groetjes Patries

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 22:59

Lid sinds 12 sep 2011

Ik hoop dat ik nu mag beloven nooit meer zwart te gaan rijden in de bus...
en trouwens mensen... telt 'm'n officieele stopdatum nog? is die nog steeds 12 september....
want ik wil vanaf nu weer helemaal quiten.

ik vond 't ook echt niet tof van die collega bart, maar 't is gewoon 'n raar mannetje hij maar de volgende keer zal ik tegen 'm zeggen dat die zelf maar 'n hartaanval mag krijgen.

Tnx voor je leuke reactie bart
Greetz Pieter

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 23:08

Lid sinds 04 sep 2011

5 jaar 8 maanden geleden gestopt
Pieter89 wrote:
Ik hoop dat ik nu mag beloven nooit meer zwart te gaan rijden in de bus...
en trouwens mensen... telt 'm'n officieele stopdatum nog? is die nog steeds 12 september....

Zeker gewoon blijven en de datum blijft de datum!!: 12 september.

afbeelding van Monique66

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 07:48

Lid sinds 07 sep 2011

13 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Goeiemorgen allemaal,

Bart, hij was weer geweldig! Jij gaat ook geweldig, trouwens, je bent de koploper in de septemberbus.
Hoe gaat het vandaag met jou, Lisette, en met je man Arjan?

Groetjes van Monique

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 08:44

Lid sinds 11 sep 2011

6 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.
Monique66 wrote:
Goeiemorgen allemaal,

Bart, hij was weer geweldig! Jij gaat ook geweldig, trouwens, je bent de koploper in de septemberbus.
Hoe gaat het vandaag met jou, Lisette, en met je man Arjan?

Groetjes van Monique

Mwoah, ik heb het gevoel alsof ik mezelf niet ben zo. Hoop nog positief te worden vandaag. Arjan is ook nog steeds gestopt maar meer omdat ik het volhoud. Als ik zeg ga maar kopen dan is hij weg.

Kindertjes net naar sportdag gebracht, ik ga nog heel even slapen, aangezien ik slecht slaap. Hoop daarna weer wat beter te voelen. En vanmiddag maar wat leuks doen met de meiden. Het wordt een :zon dag!

groeten lisette

afbeelding van Monique66

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 10:30

Lid sinds 07 sep 2011

13 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Lisette,
Wat vervelend toch dat je zo'n enorme dip hebt.
Probeer aan vrolijke en leuke dingen te denken vandaag. Het zonnetje schijnt, het leven is te mooi om zelf in te korten door die vervelende gewoonte. Het zal na verloop van tijd echt beter gaan. Eerst af en toe een paar uur, dan af en toe een dagje en dan opeens een week. De eerste paar weken zijn zwaar maar daarna begint de vooruitgang echt. Probeer trots te zijn op elkaar ipv samen depressief. Samen lekker naar buiten vandaag, en zet die twijfel snel buiten de deur!

Hier een vrolijk bloemetje voor jou!
Groetjes van Monique

afbeelding van Monique66

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 10:31

Lid sinds 07 sep 2011

13 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Sorry, niet helemaal gelukt, maar de bedoeling was een gezellig bloemetje.
Jaaaaa, uiteindelijk met de hulp van manlief toch nog gelukt.

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 10:42

Lid sinds 04 sep 2011

5 jaar 8 maanden geleden gestopt

[quote="Lisette220
Mwoah, ik heb het gevoel alsof ik mezelf niet ben zo. Hoop nog positief te worden vandaag. Arjan is ook nog steeds gestopt maar meer omdat ik het volhoud. Als ik zeg ga maar kopen dan is hij weg.
groeten lisette

Hoi Lisette,

Kom op he! Het is moeilijk, weten we allemaal. Zag zojuist een foto in de krant en voel ik dat door mijn hele lijf. We moeten er doorheen. Het moet toch wel een stimulans voor je zijn dat je man het ook nog steeds volhoudt. Je worden heerlijk een gezond stel, super toch!!

afbeelding van Liberté13

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 11:48

Lid sinds 24 mrt 2009

3 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Bart, bedankt voor het geweldig journaal. Vraag me toch serieus af of jij journalist bent of schrijver misschien? c13

Voor alle depri seppies, ZET EEN FEESTMUTS OP, kijk in de spiegel en glimlach naar de kanjer die je daar ziet, kruip met je dekbed onder een koude douche, geniet van de frisse lucht die door je lijf stroomt, VOEL jezelf gezond worden, hang een bord in de keuken met de bedragen die je al bespaard hebt tot nu toe.
Kortom:
doe gezellig, lach, ben trots op jezelf, geef jezelf een cadeautje, doe gek, GENIET, GENIET, GENIET!
c12
Dus alles, behalve roken! c7

Fijne dag SEPTEMBER sTOPPERS! :NNN

xxx
marlies

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 12:39

Lid sinds 05 sep 2011

Lisette ( en alle anderen die het moeilijk hebben ) kop op en doorbijten. We gaan ons iedere dag een beetje beter voelen tot dat het niet roken vanzelfsprekend is.
Vanmorgen moest ik een viaduct opfietsen dat nogal steil omhoog loopt. Normaal zet ik de versnellimg dan wat lager maar dat vergat ik nu. Fietste ik in de zwaarste versnelling zonder te hijgen het viaduct op z127 .

Bart, je journaals zijn ontzettend leuk!

Succes allemaal, Hester

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 12:44

Lid sinds 11 sep 2011

6 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Dankjewel allemaal :love

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 15:00

Lid sinds 08 sep 2011

12 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Bart, wederom mijn complimenten.... Alleen al om jouw journaal te lezen wil ik nooit meer uitstappen haha dd12
Ik ben aan mijn derde week begonnen, hoop dat het goed blijft gaan; ik schrik wel als ik lees hoeveel er nog beginnen na ettelijke maanden. Dan heb ik de neiging om moedeloos te worden.... We zullen zien, vooralsnog blij met iedere rookvrije dag erbij! Fijn weekend allemaal........... z144

Geplaatst door Anoniem op 23/09/2011 - 15:02

Lid sinds 08 sep 2011

12 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

De bus is al ver gereden dat we al in Mongolia zijn beland.................... c7

Reactie toevoegen

Pagina's