Laat het waar worden

Geplaatst door Tjebbe op 03/01/2012 - 01:42

Lid sinds 03 jan 2012

Hallo allemaal ik ben tjebbe 47 jaar oud en hoop van harte dat ik met jullie ondersteuning op dit forum voor eens en voor altijd van de cigaretten afblijf .
Welliswaar zijn jullie niet de enige boei waar ik mij aan vast klam ook
Ben ik begonnen met Niquitin minizuigtableten. Hebben meer van jullie hier ervaring mee ?
Rookte ruim een pakje per dag daarom dus .
Alvast bedankt voor de steun .help help help dd5

Geplaatst door Anoniem op 03/01/2012 - 07:29

Lid sinds 21 okt 2011

Hallo Tjebbe,

Met zuigtabletten heb ik niet zo'n ervaring, maar je moet er vanuit gaan dat het waar gaat worden. Je bent nu lang genoeg afhankelijk geweest van die sigaret.

Ad

afbeelding van Zaniz

Geplaatst door Anoniem op 03/01/2012 - 08:47

Lid sinds 07 mrt 2008

15 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo Tjebbe,

Welkom hier! Wanneer ben je gestopt of ga je stoppen?
Heb zelf geen ervaring met die zuigtabletjes, mijn man heeft ze wel een tijdje gebruikt toen hij wilde stoppen. Voor de lichamelijke ontwenningsverschijnselen hielpen ze wel, maar de geestelijke verslaving moet je toch echt zelf aanpakken. Zolang je je beseft dat afkicken, ook met zuigtabletjes, niet vanzelf gaat en ook dan Nico en Tine aan je lopen te trekken is het een prima hulpmiddel om de scherpe kantjes eraf te halen. Alleen, als je verwacht dat je dan zonder moeite kunt stoppen, zul je bedrogen uitkomen ben ik bang. Zoals je schrijft in je onderwerp, laat het waar worden, geeft voor mij aan dat je de uitkomst van dit stopbesluit buiten jezelf legt. Het is geen kwestie van geluk hebben, maar van volhouden! dd3 Besluiten dat je gezonder wilt leven, onafhankelijk wilt zijn, wat dan ook dat je wilt als je rookvrij door het leven gaat. En hou je aan dat besluit! Neem je tabletjes om de lichamelijke ontwenning makkelijker te maken en kom veel hier.
Succes!

Groet,
Wanda

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door Anoniem op 03/01/2012 - 09:13

Lid sinds 13 mei 2011

13 jaar 2 weken geleden gestopt met Lasertherapie.

Hallo Tjebbe,
Welkom op het forum, je hebt de goede beslissing genomen dd3 dd3
Sluit je aan bij de januari stoppers (zie forumindex/hoe gaat het ermee/januari jet 2012) daar kun je je ervaringen delen met medestoppers en steun krijgen op het moment dat je dat nodig hebt.
Drink veel water, zoek afleiding en weet dat de nicotine binnen een paar dagen uit je lichaam is en dat het daarna "alleen nog maar" om de geestelijke verslaving gaat !!
Heel veel succes,
groetjes,
Karin

Reactie toevoegen