ik ben terug en ga cold turkey stoppen!

afbeelding van angel--love

Geplaatst door angel--love op 02/03/2012 - 19:18

Lid sinds 11 aug 2009

12 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

na heel lang hier niet te zijn geweest heb ik deze week besloten dat het roken verleden tijd is, ik ben er zo zat van!

ik word er hypogondrisch van ik heb een dochter en zij gaat voor!

ik wil zonder hulpmiddelen stoppen heb namenlijk al eens vaker geprobeerd om met hulp te stoppen maar dan bedenk ik me weer en ga weer roken niet dat ik een tevreden roker was maar ik dacht dat het hielp bij stress, ik ben na deze week wel veel wijzer geworden over het roken ben er enorm veel over gaan lezen en als ik even niet rook kan ik ook dingen doen zonder er eerst een sigaret bij te nemen het zit allemaal alleen maar tussen je oren het is niet voor niks een verslaving en daar moet je ff doorheen prikken, roken geeft je namenlijk niks alleen maar ellende, en ik kan mijn geld ook zo wel door de plee spoelen.

ik zeg niet dat het makkelijk gaat worden heb het deze week al een paar x geoefend en dat ging best goed alleen moet je wel bezig blijven en soms ff water drinken om dat hongergevoel weg te krijgen, en die eerste in de ochtend die mis ik meteen! als je er veel over leest hoe het roken nou eigenlijk in elkaar zit en je gaat bij elke sigaret goed nadenken wat je nu aan het doen bent dan gaat de zin in het roken ook wel een beetje weg! ik heb vandaag voor het eerst rijles gedaan zonder van te voren te roken en het ging beter dan wanneer ik ervoor nog ff een sigaret aan het roken was.

ik ga morgen helemaal niks roken en ben benieuwd hoe die dag gaat worden!

wish me luck!cool

Geplaatst door janna op 02/03/2012 - 19:53

Lid sinds 10 dec 2011

Lieve Angel,

Ik wens je heel veel motivatie om nooit weer te gaan roken. Het is een gekte, een ziekte, lees mijn profiel maar eens. Ik ben er bijna 3 maanden af. Ik wil nooit weer roken, want ik wil nooit weer stoppen. Het volhouden is het moeilijkst. Je krijgt af en toe het gevoel: ik heb al bewezen dat ik kan stoppen, dus nu kan ik wel 1x een peukje nemen. EN dat moet dus niet. Ik vind het nu niet zo moeilijk meer. Ik ben er af en wil nooit weer roken.

Jij heel veel sterkte in de moeilijke periodes

afbeelding van angel--love

Geplaatst door angel--love op 02/03/2012 - 20:19

Lid sinds 11 aug 2009

12 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

hoi janna,

idd het is een gekte dat roken, snap ook niet dat het gewoon in een winkel te koop is!

ik blijf gewoon positief ik heb al gewonnen want ik ben al heel ver! ik heb al even getest wat mij het meeste helpt als ik wil roken nou dat gaat prima!

en als ik afkickverschijnselen krijg water drinken hielp vanacht ook!

haha ik ben heel positief nu, ik ga echt mijn best doen, wil zo niet meer leven, door het roken word je hele leven een zootje, je hebt nergens meer zin in!

dus dan moet je een beslissing maken!smiley

Geplaatst door janna op 02/03/2012 - 20:25

Lid sinds 10 dec 2011

Weet je dat er al een forum is voor de maand maart? Als je je daar aanmeldt kun je met lotgenoten  praten, dan zit je in dezelfde fase. Ik heb veel aan het forum te danken. ALs ik het moeilijk had zat ik tijden met de laptop op schoot en dan ging de drang naar een sigaret wel weer weg.

Geplaatst door Kaatje68 op 02/03/2012 - 22:15

Lid sinds 27 feb 2012

12 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Angel,

goed van je om toch te besluiten te stoppen met roken! Ik ben zelf ook net 2 dagen gestopt, cold turkey net als jij!

Pff, zweten hoor en kortaf sad maar hoort er allemaal bij, zelf denk ik dat het begin moeilijk is maar dat het volhouden nog moeilijker. Ik ben in de maandclub een topic begonnen voor iedereen die in maart 2012 is gestopt. Doe je mee?

Ik kan je support goed gebruiken en hoop dat ik jou ook tot steun kan zijn. Laten we elkaar gemotiveerd houden.

 

Hartelijke groet,

Karo

afbeelding van angel--love

Geplaatst door angel--love op 02/03/2012 - 22:50

Lid sinds 11 aug 2009

12 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

hoi kaatje 68

ja natuurlijk doe ik mee! daar heb je wat aan!

ik denk dat je gewoon positief moet blijven, en aan alle ziektes moet blijven denken als je door gaat met paffen, dit helpt mij nu al bij iedere sigaret ik rook ze niet meer op 1 trekje en ik vind het direct smerig!

daarom heb ik eerst ff geoefend, en ook een foto gemaakt van mezelf als ik rook nou kan je zeggen dat ziet er niet uit! heb alle troe uit huis gehaald rook straks voordat ik ga slapen de laatste en laat die afkicktroep maar komen dat is alleen maar een goed teken!

ik ben blij te stoppen, en heel netjes van je dat je al 2 dagen bent gestopt! netjes hoor! ben je al gelukkiger?

dat je het niet meer hoeft te kopen? en er straks niet meer bij na hoeft te denken? dat je weinig sigaretten in huis heb of iets dergelijks?

ik voel me nu al vrij en ik ga morgen pas beginnen hahaha ik heb er zin in om te vechten nu na zoveel jaar roken eindelijk rookvrij heerlijk! ben al jaloers op je!

Reactie toevoegen