het gaat wel

Geplaatst door klootje1969 op 10/11/2011 - 12:02

Lid sinds 10 nov 2011

Hallo ik heet jean claude. Ben nu aan men zoveelste stop poging bezig en het gaat redelijk tot goed.
Heb de afgelopen drie weken me kwijt gehoest en had zelfs een ab kuur nodig om het slijm los te kunnen maken van men longen.
Ben nu met de 2e kuur bezig en heb eergisteren weer besloten te stoppen met roken.
Heb al vaker een aantal dagen niet gerookt maar ging dan na een dag of 4 a 5 weer voor de bijl want het is o zo lekker.
Sinds dat ik niet meer rook is men hoesten met 95% afgenomen.
Ben maandag in de ziektewet gegaan omdat ik het op een gegeven moment spaans benauwd kreeg. Alsof ik door een rietje adem moest halen en de bricanyl hielp ook niet echt. Ben van kinds af aan ook astmatisch aangelegd.
Enfin zou er nu best eentje lusten maar doe het niet.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 10/11/2011 - 17:12

Lid sinds

hallo Jean, heel slim van je om te stoppen. Je hebt nu de eerste tekenen gehad dat het niet goed is. Hoe langer je rookt, hoe erger het wordt. Helemaal als je al asmatisch aangelegd bent. Ik heb ook te lang gerookt en wilde dat ik eerder gestopt was. Ik gebruik Champix en ik verzeker je dat het de scherpste kantjes vanaf haalt.
Meld je bij de november-bus hier op het forum, dan kan je met andere lotgenoten hier over praten als je daar behoefte aan hebt, sterkte en succes dd3

Geplaatst door Anoniem op 10/11/2011 - 19:56

Lid sinds 08 okt 2011

12 jaar 7 maanden geleden gestopt

Goed dat je besluit om te stoppen, zeker als je merkt dat jouw lichaam laat merken dat het niet goed gaat. Zoek afleiding op de momenten dat je het moeilijk hebt. Water drinken helpt ook. Het forum biedt ook heel veel steun, dus bezoek als je het zwaar hebt het forum! Heel veel succes en hou je motivatie vast! z145

Reactie toevoegen