hallo

afbeelding van sandrabos44

Geplaatst door sandrabos44 op 10/03/2012 - 17:13

Lid sinds 10 mrt 2012

Hallo allemaal

voor de zoveelste keer ben ik weer terug ,ik ga weer een poging wagen te stoppen met roken ,na de zoveelste longontsteking moet ik er echt aan gaan geloven nu .

ik ben sandra 44 jaar oud getrouwd en twee volwasen kinderen

ik ben voor 100% afgekeurd en zit dus tijd ,dus tijd genoeg om te stoppen zou je zeggen.

ik heb gelukkig wat hobby's waar ik me op kan storten , ik brei,ik teken en maak zelf kaarten.

ik heb het al meerdere keren geprobeerd op allerlei manieren maar steeds door de smoesjes stress  weer begonnen.

ik moet nu echt doorzetten de wil is er absoluut.

ik hoop hier steun te krijgen en dagelijks mijn beklag kan doen hihihihi

Geplaatst door Lodewijk op 10/03/2012 - 18:48

Lid sinds 11 sep 2011

Hallo Sandra,

 

Heel verstandig om te stoppen met roken! Het feit dat je al een aantal keren een longontsteking hebt gehad is toch een waarschuwing om er mee op te houden! Je bent niet voor niets afgekeurd. Uit je verhaal maak ik op dat je Cold Turkey gestopt bent. Is het niet verstandig in jouw geval om eens met je huisarts te overleggen of een hulpmiddel voor jou beter is? Deze keer moet het echt slagen om verdere schade te voorkomen. Ook je twee meiden hebben recht op een rookvrije omgeving en een moeder die deze verslaving overwint. Sluit je aan bij de Maartclub, daar tref je allemaal lotgenoten. Sterkte!

afbeelding van godinhera

Geplaatst door godinhera op 10/03/2012 - 22:47

Lid sinds 05 mrt 2012

11 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hallo Sandra,

Ik weet niet hoe het is om steeds na een stop poging weer te gaan roken, dit is mijn eerste keer na 35 jaar gerookt te hebben en het valt mij echt mee. Het lijkt mij ook erg moeilijk om zonder hulp middel te stoppen, ik ben erg tevreden met de kauwgom. De inhaler heb ik er ook bij maar de heb ik eigenlijk alleen de eerste twee weken gebruikt, vind ik ook helpen en gebruik die nog wel eens in de avond voor de t.v  Probeer nu echt vol te houden, iedere keer dat je weer terug val krijg je zo weinig vertrouwen in je zelf en je kan het echt!! Positief blijven denken en blijf je zelf belonen want dat verdien je als je er weer een dag heb op zitten :) Groetjes Hera

Reactie toevoegen