Forum over stopmethoden

Wil jij stoppen met roken dan kan dat op vele verschillende manieren. Om je goed in te kunnen leven kan het erg nuttig zijn om van anderen te horen hoe zij, een bepaalde methode om te stoppen met roken, ervaren hebben. Voor al je vragen en antwoorden over al deze verschillende methoden hebben wij een apart forum gedeelte ingericht. Of het nou om Cold Turkey, Allen Carr of een laserbehandelinggaat, met al je vragen kan je op het forum terecht. 

Heb jij al ervaring met een bepaalde methode en wil je deze graag delen. Kom dan ook naar het forum en help anderen met al hun vragen over een bepaalde stopmethode. Zo worden we allemaal wijzer en kunnen we beter besluiten welke manier om te stoppen met roken nou het best bij je past. 

Ga naar het forum over manieren om te stoppen met roken

 

Reacties

Geplaatst door Ivo (niet gecontroleerd) op 06/12/2016 - 11:47

Lid sinds

9 dagen geleden begonnen met Nicotinell 21mg na 23 jaar pakje per dag gerookt te hebben en nog nooit 1 dag gestopt.Had het veel zwaarder verwacht, en had nooit gedacht dat de pleisters het zo goed zouden doen. Natuurlijk is er zo nu en dan de drang nog steeds bij de welbekende momenten, maar duurt hooguit een paar seconden. Het valt me tot nu toe best mee. De schakelaar moet echt om staan om te stoppen, anders lukt het niet. Ik voelde me zo slecht door het roken en merk na 10 dagen zo een verschil in mijn gezondheid, dat ik dit gevoel nooit meer weer zal inruilen voor het gevoel van een peuk! Morgen ga ik beginnen met stap 2 14mg kijken hoe dat gaat en als het nodig is switch ik weer terug naar 21mg. Anders over 10 dagen naar de 3de stap. Hoe dan ook het is een blijft een moeilijke bezigheid, vaak vlink op de tanden bijten, doorzetten en uiteindelijk komt het goed, iedereen kan stoppen de een wat makkelijker dan de ander.

Geplaatst door €vert 1971 (niet gecontroleerd) op 31/07/2016 - 17:20

Lid sinds

Beste Stoppers  ,

Ik ben gestopt in oktober 2006 

Ik rookte vanaf me 15 e jaar 3 pakjes Drum per week

Meer lucht  betere conditie enz enz enz  de voordelen zijn enorm

voorkomen is beter dan genezen niewaar ;-)

Succes ..

 

Geplaatst door Ernie61 op 30/06/2016 - 23:09

Lid sinds 30 jun 2016

Hallo ik ben dus ook een nieuwkomer Ik kreeg 4 jaar geleden te horen dat ik Copd had sinds die periode was stoppen met roken hoogste prioriteit geworden. Dit zonder succes 2 jaar geleden dus longontsteking opgelopen behoorlijk ziek van geweest.Werd steeds kwaad er en ongelukkiger met mezelf. Stoppen leek een onbereikbare droom. Afgelopen weekend weer naar huisartsenpost was zo kortademig dat de paniek toesloeg. Nu ben ik met mezelf een gevecht aan gegaan en rook vanaf 4 dagen nog 3 sigaretten per dag ben er super blij mee nu volhouden

Reactie toevoegen