Even voor stellen

Geplaatst door Alfje68 op 20/11/2011 - 23:47

Lid sinds 20 nov 2011

Goede avond alle ik heet Jan en ben van 1968 en rook van af me 18e en wil wat graag stoppen met roken van wegen me Astma maar ook voor me vriendin maatje, steun en toeverlaat.
Ook zei heeft het niet makkelijk en is nog steeds aan het revalideren van een TIA , net voor kerst vorig jaar nam het noodlot toe , wat zat de schrik er toen in Pfffff.
Gelukkig gaat het na omstandigheden en de juiste medicatie een stuk beter met haar en mag ze haar werk weer gaan hervatten voor halve dagen in overleg met de bedrijfsarts .
Momenteel is ze ook bezig met stoppen met roken met begeleiding van haar huisarts wat niet echt wilde vlotte vooral met minderen van het roken per dag.
Heb solidair met haar mee gedaan de eerste week was het 10 peuken en de week daarop 5 per dag maar het mag niet baten , ook bij haar is het niet gelukt maar krijgt er nu een pil voor.
As woensdag moet ik zelf terug naar de huisarts ben momenteel aan het herstellen van een fikse griep en de nodige voor en bij holte ontsteking en astma voor het stoppen met roken.
Echt mensen als je dit leest en vooral aan mensen die niet roken of wel dat laat ik achter wegen die wijzen dan met een vinger naar hun hoofd van ,,,,,,,,jullie zijn nog gek dat je nog rookt !!!!!!
Ik weet het Pfffff
Al met al we hadden die periode veel stres met velen tegen slagen , ik weet een zwak excuses maar toch het valt niet mee hoor !!!!!
Maar nu is het Tijd , tijd om echt te stoppen na al die ellende en zelf tobbe me Atsma maar ook voor al wat ik lief heb , vriendin, kinderen en familie zijn heel wat belangrijker dan een peuk.
Vandaar dat ik me heb aan gemeld op het Forum ikstop.nl .

M.v.g
Jan

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door Anoniem op 21/11/2011 - 09:28

Lid sinds 13 mei 2011

13 jaar 1 week geleden gestopt met Lasertherapie.

Hallo Jan,
Welkom op dit forum dd3 dd3
Jullie hebben in ieder geval de goede beslissing genomen.
Meld je aan bij de Novemberstoppers (forumindex/hoe gaat her ermee / novemberstoppers deel ..) dan kun je je ervaringen met medestoppers delen.
Heel veel succes !!
groetjes,
Karin

Geplaatst door Anoniem op 21/11/2011 - 10:27

Lid sinds 11 okt 2011

Welkom op dit forum Jan. Dit forum gaat je helpen met stoppen als je er zelf achter staat.

Alfje68 wrote:
Echt mensen als je dit leest en vooral aan mensen die niet roken of wel dat laat ik achter wegen die wijzen dan met een vinger naar hun hoofd van ,,,,,,,,jullie zijn nog gek dat je nog rookt !!!!!!
Ik weet het Pfffff
Al met al we hadden die periode veel stres met velen tegen slagen , ik weet een zwak excuses maar toch het valt niet mee hoor !!!!!

Ik denk dat niemand hier met zijn vinger naar zijn hoofd wijst, want wij allemaal weten hoe moeilijk het is om te stoppen. Iedereen hier heeft op een bepaald moment voor dezelfde keuze gestaan als jullie.
Door blijven roken of stoppen. Gelukkig zijn er heel veel stoppers hier die anderen willen helpen met stoppen.

Heel veel succes met stoppen jullie allebei.

Gr. Corné

afbeelding van Qat

Geplaatst door Anoniem op 21/11/2011 - 10:54

Lid sinds 02 mrt 2008

17 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo Jan!

Proficiat met je knappe besluit! Ikzelf ben nu bijna 5 jaar rookvrij en nog elke dag trots en blij dat ik verlost ben..... dd12

Ben hier zelf niet meer zo vaak (ben er dus echt KLAAR mee :grin: ) maar vandaag weer op IKSTOP vanwege onze grote voorbeeld en steun: jouw naamgenoot JAN.

Ik kan je aanraden bij "tips en ervaringen" zijn verhaal en zijn updates te lezen. Als het jullie helpt om van die vieze kankerstokjes af te blijven heb je ook die JAN een gelukkig mens gemaakt z144

Héél veel s6 en gezondheid samen gewenst
Liefs
Qat

afbeelding van Chanel

Geplaatst door Anoniem op 21/11/2011 - 13:49

Lid sinds 02 nov 2011

Jan succes !!!!!!!!! En wie weet tot ziens in de Novemberbus......

Reactie toevoegen