Eerste poging met medicatie maar lastig

Geplaatst door Marlies op 17/07/2011 - 23:43

Lid sinds 17 jul 2011

Hoi ik ben Marlies 32 jaar en moeder van 2 kinderen, vrouw van een super lieve vent en woonachtig in de regio Noord Brabant onder de rook van Den Bosch aan de ene kant, en aan de andere kant Eindhoven, ik ben een stevige roker vanaf mijn pubertijd, en ben er nu wel klaar voor om de aansteker en de peuken in de hoek te gooien.

Nou ja dat heb ik vanmiddag gedaan, mijn pakje sigaretten was leeg, ik zit in de 2de week van de Champix en zonder een echte stopdatum vooraf te hebben genomen heb ik het laatste pakje leeg gerookt, en dat was vanmorgen zo ver, dus 17 juli 2011 is mijn stopdag, deze manier van datum prikken werkte voor mij beter dan vooraf een dag noemen. Heel de dag er geen trek in een sigaret gehad tot nu, ik ga dus zo mijn bedje opzoeken want wanneer je slaapt kan je niet roken.
Morgen werken dat word lastig, eerst bijna een half uur alleen in de auto file rijden, dan de koffie op het werk waar bijna de helft van de collega's rookt, ik ga dus zuurtjes, water, kauwgom en appels mee nemen om maar afleiding te hebben zodra iedereen staat te roken, dan heb ik wat anders te doen ik kies wel bewust voor dingen die gezond zijn omdat ergens de angst voor de kilo's wel aanwezig is, maar ach een kilo of 3 kan ik er wel bij hebben, ik zie dus wel hoe het loopt, eerst maar eens echt volhouden om niet meer te roken dat lijkt me moeilijk genoeg!
Ik hoop dat jullie me daarmee een beetje kunnen helpen.

Ik vergeet trouwens te vermelden dat ik eerder 2x cold turkey ben gestopt toen ik zwanger wilde worden, helaas na beide zwangerschappen in het oude gedrag vervallen, vooral doordat de kraamtijd niet erg rooskleurig was, zwak is het vlees en de Psyche. Dit word dus de eerste keer met hulp van medicijnen!

afbeelding van Manus

Geplaatst door Anoniem op 18/07/2011 - 00:44

Lid sinds 20 jun 2011

13 jaar 3 weken geleden gestopt met Champix.

Als je al 2x eerder CT gestopt bent dan moet het met de Champix een eitje worden.
Het werkt schijnbaar al goed bij je want als het alleen het lege handen gevoel blijft dan gaat het een eitje worden c8
Het gaat je gewoon lukken...en voor wat extra support sluit je aan bij de juli stoppers op het forum.
Succes.

Reactie toevoegen