Bevrijd met behulp van Fumexit!

Geplaatst door Victoria op 01/02/2012 - 20:25

Lid sinds 28 jul 2011

Beste medestanders,
Wat een opluchting! Sinds 20 december 2011 heb ik niet meer gerookt en tot nu toe met gemak, ja met gemak volgehouden. Waaraan ligt dat? Op de eerste plaats uiteraard aan je motivatie, maar op de tweede niet onbelangrijke plaats aan een psychologisch vriendje/vriendinnetje genaamd Fumexit. Het is een mondspray in de vorm van een klein flaconnetje en navulbaar. De eerste dagen/weken wijkt Fumexit niet van je zijde, is makkelijk meeneembaar, plantaardig van samenstelling, veroorzaakt geen overlast of bijwerkingen en brengt je op minder makkelijke momenten door middel van een paar spraytjes ogenblikkelijk terug naar je stopfase. Fumexit laat je in die korte minder makkelijke perioden nooit in de steek, is geduldig en wacht tot je het middel niet meer nodig hebt. Van dag tot dag heb ik de eerste twee weken geleefd, de huiskamer opgeschoond, overgordijnen gewassen, fysiek druk bezig geweest en bij elke avond gedacht: 'Weer een rookvrije dag erbij!' Niet meer tegen sluitingstijd kijken of je nog voldoende shag en/of vloeitjes in huis hebt, geen overhaast hollen naar de winkel, niet langer meer afhankelijk zijn van een klein, niet levend, wit, stinkend en duur stokje. Nu, na 6 weken, zijn de minder makkelijke momenten spaarzaam, ben ik nauwelijks aangekomen (1 kg), is mijn huis rookvrij, ruik en proef ik beter, ben ik energieker en last but not least onafhankelijk.
Vaak heb ik aan de steun van Plukk13, Manus, Clementine, Lefmeisje gedacht en ik wil jullie hiervoor bedanken alsmede Fumexit dat voor een ieder bereikbaar is.
Hartelijke groet van Victoria
 
 

afbeelding van mooog

Geplaatst door mooog op 02/02/2012 - 07:52

Lid sinds 14 jan 2011

12 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

 

 

Wat is dit nou weer voor een rare reclameboodschap?

 

Geplaatst door Victoria1 op 07/09/2020 - 20:01

Lid sinds 07 sep 2020

Lieve mensen,

Het is bijna 10 jaar geleden dat ik met roken ben gestopt en tot nu toe nog geen één dag spijt gehad. Wel de gedachte: 'Had ik het maar eerder gedaan!' Niet roken biedt zoveel voordelen, die een ieder zelf wel kan bedenken. Heb er wel een longprobleem aan overgehouden. De laatste tijd vragen steeds meer mensen: 'Hoe heb je dat gedaan?' en dan vertel ik over deze site met mijn verhaal onder de naam Victoria. En uiteraard over Fumexit, nu Xantipex en het boek 'De opluchting - in 1 dag van het roken af - van Jan Geurtz. De auteur laat je vrij en zelf nadenken.

Verder wil ik nog op 'Even voorstellen' wijzen dd 28/07/2011 onder de naam 'Victoria' met 16 reacties. Was hartverwarmend. 

 https://ikstop.nl/even-voorstellen-5

Wens allen heel veel succes!

Lieve groet van Victoria1

Reactie toevoegen