3,2,1---> Start.....ik bedoel STOP

Geplaatst door Glaar op 09/01/2012 - 18:08

Lid sinds 09 jan 2012

Tijd om te stoppen...

Ik heb het helemaal gehad met roken! En toch komt er steeds weer een stemmetje boven die zegt ah joh, stop toch volgende week, we gaan er nog even voor. Vooral voor dat kleine stemmetje, wat door de rook industrie in ere wordt gehouden ben ik gestopt. Heel simpel: We weten dat roken slecht is, dat nicotine verslavend is en toch mogen/stoppen grote fabrikanten zeer verslavende stoffen in het produkt waaraan je uiteindelijk dood kan gaan.
We hebben het wel eens over de hufters van de banken of over corrupte politicie maar naar mij idee zou de rook industrie zich moeten verantwoorden.  Niet dat ze mij een vergoeding moeten betalen, immers ik ben zelf begonnen met roken en wist dat het slecht was, maar een plan om de nicotine te vervangen voor een niet verslavende stof daar begint men niet aan zodat wij door gaan met roken......bizar!!!! 

Ohja, mijn gezondheid is nog belangrijker.  Ik ben inmiddels 30 en +- 6 pakjes jaren achter de rug. Ik hoop dat het stoppen gaat mee vallen. Ik heb de afgelopen maand max 5 sigaretten per dag gerookt en sinds gister helemaal gestopt. Hebben jullie ervaring met minderen en dan helemaal stoppen? Nu ik trouwens gestopt ben maak ik me trouwens wel zorgen over de schade die het eventueel heeft aangebracht....iemand ervaring?

Ik hoop dat het jullie allemaal ook goed afgaat!!!  

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door whoopiee op 10/01/2012 - 09:41

Lid sinds 13 mei 2011

13 jaar 1 week geleden gestopt met Lasertherapie.

Hallo Glaar,
Welkom op het forum, je hebt het goede besluit genomen !
Je kan je aansluiten bij de januari-stoppers (zie forum/hoe gaat het ermee/januari jet 2012 deel 2).
Als je daar een berichtje post (je daar ook even kort voorstelt, met stopdatum en stopmethode = cold turkey) dan word je door de tijdelijke piloot Manus op de lijst gezet en vlieg je mee.
Je kunt daar steun krijgen van en geven aan medestoppers.
Je mag natuurlijk berichtjes posten waar je maar wilt, in welk topic dan ook.
Als je gefeliciteerd wilt worden met je prestaties, zou je ook nog een mailtje kunnen sturen naar hieplijst@quicknet.nl - hierbij ook je stopdatum vermelden - dan zet Pepim je op de lijst.
Heel veel succes !!winky
groetjes,
Karin

Reactie toevoegen