3 maand Hoera

Geplaatst door Hayco op 11/04/2012 - 11:53

Lid sinds 19 jan 2012

Geachte medestoppers,

 

Het is nu 3 maanden geleden dat ik besloten heb om afscheid te nemen van mijn grote

vriend Marlboro. Ik had een voorstelling van hoe ik mij na 3 maand zou voelen, echter niets

van die verhalen die ik hier in forums lees zijn van toepassing op mij.

Ruik ik beter...? volgens mij niet

Ben ik fitter...? Nee

en dan nog steeds die trek in die sigaret. Bah bah en nog eens bah....!

Toch blijf ik volhouden met de gedachte dat ooit...?????

 

Hayco

 

afbeelding van Mariejan

Geplaatst door Mariejan op 12/04/2012 - 09:23

Lid sinds 31 jan 2012

Gefelliciteerd!!!!

Geplaatst door Ellen34 op 12/04/2012 - 09:39

Lid sinds 25 jan 2012

Hayco,

 

Ik ken het, alle voordelen van het stoppen met roken merk ik ook niet!! Tenminste ik voel me ook niet fitter, zie ook niet dat mijn huid en tanden er beter uitzien, maar ik ervaar wel dat ik geen stress meer heb!! Geen stress meer omdat er nog maar 5 sigaretten in het pakje zitten, stress als je ergens bent om meteen te zoeken naar mensen die ook roken om samen naar buiten te gaan en wie stelt het als eerste voor!!!

 

En ook merk ik toch wel dat ik veel dieper kan inademen dan voorheen... En kan je een betere conditie krijgen als je nooit een conditie hebt gehad en er niks voor doet?? Nee.... Alleen het ruiken en eetlust merkte ik meteen!!

 

Probeer voor jezelf de positieve dingen te zien want die zijn er zeker en natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van 3 maanden niet roken!!!

afbeelding van godinhera

Geplaatst door godinhera op 12/04/2012 - 21:25

Lid sinds 05 mrt 2012

11 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hoi Hayco, Merkte dat als ik op bed ging liggen dat ik het minder benauwd had en beter kon ademhalen. Maar helaas, dat gevoel was snel over en dat vind ik erg jammer. Ik probeer die gedachten ook zo lang mogelijk te onthouden want dat zorgt er nu nog voor dat ik het zo lang vol houd. Na die 35 jaar gerookt te hebben heb ik erg last van witte en dooie vingers als ik het koud hebt, vanavond met hartlopen duurde het 20 min voordat ze de gewone kleur weer hadden en ik had gehoopt dat het nu ik gestopt ben sneller over zou gaan. Helaas, ik snap dat het misschien wel jaren kan gaan duren voordat ik er misschien geen last meer van heb. Maar ik blijf er ook bij, je doet zo je best om gestopt te blijven maar je krijgt zo veel andere afkick verschijnselen er bij en de goede dingen die je er voor terug zou moeten krijgenmerk je haast niet. Maar goed, roken is echt niet gezond en het zou gewoon niet verkocht meer mogen worden. Heel veel succes, ik ben er trots op dat ik nu niet meer hoeft te roken :)

Reactie toevoegen